How To Exam?

a knowledge trading engine...

Infosys Aptitude - Numerical Placement Paper 27 May 2006 HYDERABAD

E-mail Print PDF
  INFOSYS PAPER - 28 MAY 2006 - HYDERABAD

Infosys ques. paper : 28 May 2006 , HYDERABAD


1. In cycle race held in circular ground, there are 1/5 ahead of arun and 5/6 after him. obtain the total number of cyclists.


2. Reema and Mona went to shopping, they had spent half of the money plus Rs.2 in butcher shop, then they had gone to xxx spent half of the remaining +Rs.5.then they went to bakery and spent half of the remaining amount. finally Rs.5 was left with them. how many rupees did they carry.

Ans: 64

3.A person started 2 watches, he observed that after 1 hour, 1 watch gains one min/hr and the 2nd watch loses two min/hr. After how much time will the 2 watches have a difference of 1 hour.

Ans: 20 hrs

4.In a match Sachin scores 78 runs more than azhar,dravid's score exceeds azhars score by 76 runs. total of azhar's  and robins runs is 94.robin exceeds jadeja s score by 26 and dravid exceeds robins score by 26 runs. compute the total score.

Ans: 338

5.A large cube is painted red on its outer surface and cut into 27 cubes by six straight cuts.

a) No of cubes whose three sides r painted

b) No of cubes whose two sides r painted

c) No of cubes whose one sides r painted

d) No of cubes whose 0 sides r painted

ans: a-8,b-12,c-6 d-1

 

6.On a holiday a,b,c,d,e plan to have a picnic, they had a running race.c beats d. a&e  overtake b.e is not the last.d overtakes e.who won the race.

Ans:c(not sure)

 

7.a) 46636,3125,256,27, --, one Ans:4=2^2

  b) 3,10,7,8,--,12,9,16 ans:11(may be)
 

8.A motorcyclist says "I drove with the sped of ten miles/hr while going.while returning traffic was less so I drove the identical didstance with 15miles/hr." what is his avg. speed. 

Ans: 12miles/hr.

9. There are two systems And B.14 degrees in A equal to 36 in B.133 in A equivalent to 87.at what temperature both shoe equal readings.

Ans:52.5 (A=7/3B-70.)

10.5 persons A,B,C,D,E go for a meeting B and C are talking in English, when D joined they used Spanish which was the only common language.A and E can speak only Italian.and a few conditions. 1 person can speak five languages, a different four languages,one 3,one two and 1 can only speak  1 language. four ques. BASED ON THIS.

(Paper Submitted By : Kiranmai)

( 0 Votes )

Earning: ₹ 2/-

Add comment


Security code
Refresh

You are here: Home